bil finansiering

Disse dage, når du træder ind i en bil showroom, vil der være to store ting, at forhandleren vil tilbyde dig. Først han vil tilbyder dig biler, og for det andet han vil kunne tilbyde dig finansiering pakker. Dette er, hvordan skal du kigge på den. Kendsgerningen er du kan sandsynligvis ikke ville købe en bil fra din bank, selvom de begyndt at tilbyde dem, så kan du ønsker at anvende den samme kontrol til finansiering pakker tilgængelige på bil forhandleraftalen og vælger at købe kun du bil der og finansiere pakke e lsewhere.

Det kan være at der er intet galt med den finansiering, der tilbydes på bil forhandleraftalen, og i mange tilfælde vil dette være sandt. Du skal dog være opmærksom på, at bare fordi du køber din bil der, er ikke på nogen måde ensbetydende med at du skal bruge finansieringen muligheder og vilkår, at de tilbyder. Du er altid velkommen til at tage et lån fra et andet sted, som en bank, og betale for bilen direkte og derefter blot gøre tilbagebetalte lån i banken som med alle andre lån.

Du skal være omhyggelig med at finde ud af, præcis hvor meget du debiteres for bilfinansiering. Den primære måde at beregne afgiften af enhver kredit er ved hjælp af APR eller årlige omkostninger i procent. Dette beregner omkostningerne ved lånet ved hjælp af en standardiseret formel og alle långivere skal bruge den samme metode til beregning. Men, bare fordi en bilforhandler APR ser attraktive betyder ikke, din søgning er forbi. Du bør også altid finde ud af, hvor meget bilen ville koste hvis du har betalt i kontanter. Husk at give en kasserabat er nøjagtig den samme som opladning ekstra kredit. Hvis kontantprisen er lavere, så du kan være bedre at få lån fra andre steder og betale for bilen med kontanter, dette vil drage fordel af de bedre pris og du vil have et mindre beløb til at betale tilbage til din långiver.

Den anden ting du skal se ud for er ned betalinger og betalinger i lukning. Disse er de betalinger, der er betalt i begyndelsen eller slutningen af sigt af lånet, og mens de månedlige betalingsbetingelserne kan være attraktivt, det godt kunne være tilfældet, at der er store ekstra betalinger at gøre og bør du ikke glemme at beregne disse i når prissætning th e finansiering.

Bilfinansiering kan være næsten lige så vigtig som den deal du får på bilen selv og du bør altid betragte at få et godt tilbud på finansiering som en del af processen med at få en ny bil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *