Puslespil af Sudoku-opgaver

Sudoku puslespil er, i simple vendinger, antal spil. I USA, Sudoku puslespil er også nævnt som nummer sted, men udtrykket sudoku er af japansk oprindelse. Det dybest set betyder flere isolering, men udtrykket er faktisk en japansk forkortelse af en længere sætning, Suuji wa dokushin ni kagiru, der, når oversat, betyder “cifrene skal forblive single”.

Disse gåder blev først udgivet i USA i 1979 af Dell magazine, som gav talspil navn numre sted. Sudoku puslespil blev til sidst bemærket og bragt til Japan af Nikoli Company Limited, en publishing virksomhed, puslespil, der gav spillet sit varemærke navn Sudoku.

Sudoku derefter gik fuld cirkel når USA-baserede Kappa genoptrykt Nikoli’s Sudoku i magasin spil under navnet kvadreret væk. Efterfølgende, vundet Sudoku puslespil popularitet i andre lande, især i Det Forenede Kongerige, hvor det blev offentliggjort i London-baserede avis The Times. Derudover indgik spillet også i en række puslespil antologier som The Giant 1001 puslespil bog, under overskriften ni tal.

Sudoku-opgaver spilles på et gitter måler 9 x 9. Dette gitter består ofte af 3 x 3 subgrids, regioner eller celler. Det starter med forskellige numre fra 1 til 9. Nogle celler af nettet indeholder allerede numre, der kaldes givens. Formålet med spillet er at udfylde de tomme celler, et nummer i hver, således at hver kolonne, række og region hver indeholder tallene 1 til 9 kun en gang. Derfor, hvert nummer i den samlede gitter er unikke, eller isoleret, i hver af de tre mønstre dermed, på sigt flere isolering.

Hovedattraktionen i Sudoku-opgaver er at dens regler er enkle og nemme at følge, men at kunne spille spillet succesfuldt er ganske vanskeligt. Dette er grunden til, at mange lærere anbefale puslespillet til deres studerende for at finpudse deres færdigheder i logisk ræsonnement.

Sudoku puslespil er normalt placeret i forhold til deres sværhedsgrad, som hovedsagelig afhænger af hvor mange numre er givet og hvor nemt det er at logisk bestemme efterfølgende numre når en spiller begynder at færdiggøre puslespillet.

Sigt nummer sted at beskrive Sudoku puslespil er en smule misvisende siden valget af numre som et instrument til at spille spillet ikke er helt entydigt. Mest sandsynligt, de blev valgt mere for bekvemmelighed. I virkeligheden, kan ethvert sæt af forskellige symboler faktisk være ansat til at spille Sudoku, uden nødvendigvis at ændre reglerne. Dette kan omfatte bogstaver, former, farver, osv.

Sudoku-opgaver er normalt tilgængelige gratis i mange publikationer. Men en række af disse publikationer har gjort små variationer i deres respektive versioner af spillet. Penny presse og ridder Features Syndicate, eksempelvis både bruge bogstaver i stedet for tal, når du forbereder den meget underholdende og stimulerende puslespil. ESPN også gjort brug af Sudoku puslespil når det offentliggjort puzzle-spil hvor det substitueret positioner på baseball feltet til numrene 1-9.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *